Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с централното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами не е само 1 ами 4-те не се заключват

Comment

Значи или е някоя от предните или ключа.
      В крайна сметка , можеш да отвориш корите и по метода на изключването да откриеш къде е проблема!
      Ако имаш резервен ключ пробвай дали прави така преди да отваряш кори! Ако нямаш прост механично се заключи вътре от бутоните на вратите ако затваря значи е от ключа!

Comment

мерси за инфото пак ще пробвам да видя какво ще стане

Comment

Какво стана колега?

Comment

ами вчера се заключих вътре и палеца на шофьорската врата не стига до крайно положение,но това се забелязва трудно/от 10 път/.Само че смазването не помотна и довечера ще сменя карантията в вратата да видя каво ще стане.Като има резултат ще споделя.
            благодаря за помоща на отзовалите се,витаги съм знаел,че в този форум ще получа точен съвет.

Comment

Щом си локализирал коя врата е проблемна значи най-трудното е свършено.
              Щом смазване не помага - разглобяваш. На разглобена врата и размонтирана, но захранена машинка пак пробваш да заключиш това ще ти покаже на 100% дали е за смяна машинката или просто някъде нещо опира.
              При типото ми машинката беше за смяна - избръмчава, опитва да заключи, но успява само наполовина и централното връща всички.
              Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

а случайно да имаш инфо дали машинката от алфа 155 е същата,че имам и 155-ца и имам излищни части за нея

Comment

Първоначално публикувано от italiano mafioso Покажи съобщение
                  а случайно да имаш инфо дали машинката от алфа 155 е същата,че имам и 155-ца и имам излищни части за нея
                  Нямам представа. Съжелявам ...
                  Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

Аз съм на 90% сигурен, че е съща заключвалката.
                    Ако се чудиш дали е само от нея остави я захранена но откачи лостчетата ако затваря значи тя е ок и проблема е в лостовата система.

Comment

ще пробвам утре да видя какво ще стане.

Comment

Working...
                      X